Continuand sa utilizați acest site, sunteți de acord cu Termenii & Conditiile si cu utilizarea cookie-urilor.
Cafea Zavida Hazelnut Vanilla - 907g boabe
 • La reducere!
 • -29,00 lei
 • Nou
Cafea Zavida Irish Cream - 340g boabe
 • La reducere!
 • -12,00 lei
 • Nou
Cafea Zavida Caramel Royale - 340g boabe
 • La reducere!
 • -12,00 lei
 • Nou
Cafea Zavida Crème Brûlée - 340g boabe
 • La reducere!
 • -12,00 lei
 • Nou
Cafea Zavida French Vanilla - 340g boabe
 • La reducere!
 • -12,00 lei
 • Nou

Termeni și condiții de utilizare a site-ului web topblend.ro

CITIȚI CU ATENȚIE TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE WEB.

Acest acord încorporează politicile, procedurile și termenii și condițiile standard ale site ului www.topblend.ro  detinut de firma BILOUD SRL inregistrata la Oficiul Registrul Comertului  Bucuresti sub nr. J23/ 2244/ 2015  CUI RO34723223, cu adresa Intrarea Nicolae Iorga nr. 39J, Chiajna, Jud. Ilfov, Romania, de utilizare a Serviciilor la care se face referire prin nume sau prin link-uri în acest Acord (denumite în continuare „Politicile companiei BILOUD SRL”). În accesarea Site-ului www.topblend.ro  și utilizarea Serviciilor, dumneavoastră (denumit în continuare „dvs.” Sau „CLIENTUL”, „Utilizatorul”) recunoașteți că ați citit, înțeles și sunteți de acord să fiți legat de acest Acord și că declarați și garantați că sunteți de vârsta legală și nu este interzisă de lege să acceseze site-ul www.topblend.ro al firmei BILOUD SRL poate actualiza sau revizui acest Acord (inclusiv orice Politici BILOUD SRL pentru www.topblend.ro ) ocazional. Sunteți de acord că veți revizui periodic acest Acord. Sunteți liber să decideți dacă acceptați sau nu o versiune modificată a acestui Acord, dar acceptarea acestui Acord, așa cum a fost modificat, este necesară pentru a continua să utilizați site-ul web. Este posibil să trebuiască să faceți clic pe „accept” sau „de acord” pentru a arăta că acceptați orice versiune modificată a acestui acord. Dacă nu sunteți de acord cu termenii acestui Acord sau cu orice versiune modificată a acestui Acord, NU vă este permis să utilizați site-ul web.

Prin accesarea si folosirea acestui site www.topblend.ro dumneavoastra sunteti de acord cu politica lui de confidentialitate, iar prin plasarea unei comenzi online (cat si telefonic sau prin email sau orice alta forma) sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui magazin online, exprimati in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 din 04/06/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Daca NU sunteti de acord cu politica de confidentialitate, termenii si conditiile site-ului, ar trebui NU continuati accesarea acestuia.

Definiții

Termenul „BILOUD SRL” sau „TopBlend” sau „noi” sau „FIRMA” se referă la proprietarul site-ului web www.topblend.ro al cărui sediu social este Intrarea Nicolae Iorga nr 39J, Chiajna, Jud. Ilfov, Romania. Termenul „Site web” sau „Site” se referă la site-ul web înregistrat www.topblend.ro . Termenul „dvs.” sau „Utilizatorul” se referă la utilizatorul sau vizualizatorul site-ului web www.topblend.ro Termenul „Membri” se referă la utilizatorul înscris în programul Membru TopBlend.

CONTINUTUL se refera la orice informatie vizuala, scrisa sau notificare aflate pe SITE sau trimise prin intermediul emailului (sau in alta forma)

Imaginile folosite si textele de pe SITE au caracter informativ si pot varia sau diferi ocazional fata de caracteristicile produselor prezentate. FIRMA nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuala neconcordanta dintre produse si pozele acestora furnizate online.

CONTINUTUL este exclusiv cu titlu de prezentare si nu reprezinta o obligatie contractuala a FIRMEI. Acest lucru este valabil si in cazul in care producatorii produselor isi schimba prezentarea produselor fara nicio notificare prealabila.

CONTRACTUL se refera la obligatia FIRMEI de a furniza produsele clientului care a facut o COMANDA si a platit-o online sau obligatia FIRMEI de a furniza produsele solicitate de client printr-o COMANDA, dupa ce COMANDA a fost confirmata de FIRMA.

Notificarea primita pe email imediat dupa plasarea online a COMENZII nu este considerata o confirmare si, drept urmare, nu este considerata un CONTRACT.

COMANDA este considerata CONTRACT intre parti in momentul in care plata s-a facut online si a fost confirmata de operatorul de plati online. Desfacerea unui CONTRACT se face prin notificarea FIRMEI de catre CLIENT in temeiul termenilor legislatiei in vigoare sau de catre FIRMA cu notificarea CLIENTULUI, in cazul in care COMANDA nu poate fi onorata din motive intemeiate, fapt care implica restituirea sumei in cazul comenzilor pre-platite.

COMENZILE plasate cu succes sunt urmate de trimiterea automata a unei notificari pe e-mail-ul CLIENTULUI. Din motive obiective, FIRMA isi rezerva dreptul de a notifica exclusiv telefonic clientul in cazul in care este necesara modificarea numarului de produse sau servicii din COMANDA. Mai departe, CLIENTUL va decide daca accepta modificarea sau anuleaza comanda, cu restituirea integrala a sumei achitate acolo unde este cazul (plata efectuata online).

Prin plasarea unei COMENZI pe SITE, clientul este de acord cu termenii si conditiile SITE-ului si se considera ca este la curent cu infirmatiile Site.

 

Link-uri terță parte

TopBlend vă permite să partajați produsele noastre prin diverse aplicații de social media cu alți utilizatori. Orice informații personale cu care contribuiți la orice aplicație de social media pot fi citite, colectate și utilizate de aceste organizații de social media.

Prin urmare, NU suntem responsabili pentru politicile și termenii de utilizare ale altor Aplicații Social Media și Organizarea acestora. În plus, există link-uri către alte site-uri web gestionate de alte organizații; acest acord se aplică numai pentru NOI.

Politica de securitate și confidențialitate

Biloud SRL se angajează să vă protejeze informațiile personale și confidențialitatea online. Vă rugăm să consultați Politica noastră de securitate și confidențialitate pentru mai multe detalii despre cum colectăm, folosim și dezvăluim informațiile de pe site-ul nostru.

Drepturi de autor și mărci comerciale

Acest site web și tot conținutul furnizat pe acest site web sunt protejate de drepturi de autor, mărci comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală relevante există pe tot conținutul legat de produsele, modelele, grafica, lucrările de artă, mărcile comerciale și serviciile TopBlend de pe acest site web. Conținutul colectiv inclus în acest site, incluzând, dar fără a se limita la, text, cod sau grafică este protejat prin drepturi de autor conform legilor romane și a altor drepturi de autor și este proprietatea BILOUD SRL.

Marca Zavida și siglele sale sunt mărci comerciale înregistrate ale Zavida Coffee Company Inc. în Canada, SUA și alte țări. Toate mărcile comerciale, mărcile de servicii și denumirile comerciale ale Zavida utilizate în acest site sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Zavida Coffee Company Inc. Orice utilizare a conținutului acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la, reproducerea, distribuția, afișarea sau transmiterea continut, este strict interzis fara autorizatia Zavida.

Erori

În cazul în care un produs este listat în mod eronat la un preț incorect pe site, NOI ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula orice comenzi plasate pentru un produs listat la preț incorect, indiferent dacă comanda a fost sau nu confirmată și cardul dvs. de credit debitat. . Dacă cardul dvs. de credit a fost deja debitat pentru achiziție și comanda dvs. este anulată, NOI va emite o rambursare în contul cardului dvs. de credit în valoare de preț incorect.

Încetarea

Aceste Acorduri, sau orice parte a Termenului de utilizare, pot fi reziliate de BILOUD SRL. fără notificare, în orice moment, din orice motiv. Prevederile referitoare la drepturile de autor, mărcile comerciale, declinarea răspunderii, limitarea răspunderii, despăgubiri și diverse, vor supraviețui oricărei rezilieri.

Înștiințare

NOI vă putem trimite o notificare prin e-mail sau printr-o altă metodă sigură prin informațiile dvs. de contact furnizate. Dacă v-ați abonat la buletinul nostru informativ electronic, vă puteți dezabona în orice moment

Excluderea daunelor; Limitare a răspunderii

ÎN NICIO CIRCUMSTANȚĂ Biloud SRL NU VA FI RESPONSABILĂ ÎN FAȚA DE UTILIZATOR PENTRU ORICE DAUNE INDIRECTE, SPECIALE, INCIDENTALE, CONSECUȚIONALE SAU PUNITIVĂ CU ORICARE CARACTER, INCLUSIV PREJUDICIILE, INCLUSIVĂ DAUNE. PENTRU PIERDERE DE PROFIT, PIERDERE DE VÂNZĂRI SAU AFACERI, OPRIRE MUNCĂ, DEFECTAREA CALCULATORULUI, PIERDEREA DATELOR SAU PENTRU ORICE SAU TOATE ALTE DAUNE SAU PIERDERI, CHIAR DACĂ BILOUD SRL A FOST Anunțată,

ÎN NICIO CIRCUMSTANȚĂ ȘI SUB NICIO TEORIE JURIDICĂ, FĂRĂ ÎN DELIC, CONTRACT BILOUD SRL NU VA FI RESPONSABILĂ ÎN FAȚA DE UTILIZATOR PENTRU ORICE DAUNE SPECIALE SAU CONSECUȚIONALE CARE REZULTATE DIN UTILIZAREA, SAU INCAPACITATEA DE UTILIZARE A SERVICIULUI, MATERIALE SAU PRODUSE DE PE ACEST SITE SAU PERFORMANȚA MATERIALELOR SAU PRODUSELOR, CHIAR DACĂ BILOUD SRL, A ȘTIUT SAU TREBUIE SĂ ȘTIE DE POSIBILITATEA ACESTOR DAUNE.

DISPOZIȚII DIN ACESTEA SECȚIUNE ALOCAZĂ RISCURILE ÎN PRIVIND ACEST ACORD ÎNTRE PĂRȚI, ȘI PĂRȚILE S-AU BAZAT PE LIMITELE STABILITE ÎN PREZENTUL ACORD PENTRU A DETERMINA DACA SĂ ÎNCHEIE ACEST ACORD.

Programul MEMBRU TopBlend

Programul Membru TopBlend  oferă o serie de beneficii membrilor care utilizează site-ul web. Experiența oferită cu Membru TopBlend poate fi personalizată în funcție de profilurile Membrilor. Membrii sunt responsabili pentru cunoașterea condițiilor actuale de utilizare a acestuia pentru a-și înțelege drepturile, responsabilitățile și statutul în cadrul Programului Membru TopBlend .

BILOUD SRL își rezervă dreptul de a modifica sau șterge, în orice moment, toată sau o parte a listei de cerințe, beneficii, recompense și bonusuri, fără ca Membrul să poată pretinde sau cere vreo despăgubire sau reparație. BILOUD SRL. își rezervă dreptul de a modifica termenii, condițiile, recompensele și ofertele speciale Membru TopBlend în orice moment, cu sau fără notificare.

Acumularea de puncte nu dă dreptul Membrilor la niciun drept încredințat la puncte, recompense sau beneficii. În acumularea de puncte, Membrii nu se pot baza pe disponibilitatea continuă a oricăror recompense sau beneficii prin calitatea de membru. TopBlend își rezervă dreptul de a retrage sau de a crește cerințele de puncte sau noi restricții în orice moment.

Membrii recunosc și acceptă caracteristicile și limitările sistemului de funcționare și procesare a informațiilor Membru TopBlend utilizat pentru a le urmări beneficiile. În plus, orice defecțiuni tehnice care pot apărea, din motive, cum ar fi, dar fără a se limita la, supratensiuni electrice, defecțiuni ocazionale ale componentelor electronice sau erori de programare sau proiectare a software-ului. BILOUD SRL nu este responsabilă pentru nicio daune directe sau indirecte asociate cu o defecțiune tehnică sau orice suspendare, temporară sau permanentă, a beneficiilor programului Membru TopBlend .

Membrii sunt responsabili pentru a se asigura că punctele câștigate sunt creditate corespunzător. În cazul în care un Membru consideră că punctele au fost acumulate, nu sunt creditate corespunzător, Membrul trebuie să prezinte documentație sau alte dovezi satisfăcătoare pentru program. Orice revendicare pentru puncte restante necreditate trebuie să fie primită de BILOUD SRL. în termen de 12 luni de la momentul în care se crede că punctele au fost câștigate.

Avantajele TopBlend pot fi suspendate sau reziliate fără nicio notificare.BILOUD SRL nu va avea nicio răspundere față de Membrii săi și va fi eliberată automat de orice pretenție din partea Membrilor cu privire la suspendarea sau rezilierea menționată, cu excepția produselor sau serviciilor pentru care au fost plătite, dar nu au fost utilizate la momentul suspendării. sau rezilierea, care va fi rambursată Membrilor în conformitate cu termenii dezvăluiți odată cu notificarea de suspendare sau reziliere.

Vă rugăm să consultați programul nostru Membru TopBlend pentru informații utile și întrebări frecvente referitoare la program.

Termeni

Termenul acestui Acord va începe la data la care Utilizatorul a accesat site-ul web.

Legea aplicabilă

Legile din ROMANIA SI UE guvernează acești Termeni de utilizare. Prin prezenta, sunteți de acord cu jurisdicția exclusivă a tribunalelor romane si UE în toate litigiile care decurg din sau legate de acest Acord. BILOUD SRL poate, iar dvs. NU, sa cesionați, transmiteți, subcontracta sau delega drepturi, îndatoriri sau obligații în temeiul prezentului.

Întrebări și informații de contact

Dacă doriți: să accesați, să corectați, să modificați sau să ștergeți orice informație personală pe care o avem despre dvs., să înregistrați o plângere sau pur și simplu doriți mai multe informații, contactați-ne la contact@topblend.ro sau prin poștă la adresa de mai jos:

Biloud SRL, Intrarea Nicolae Iorga nr 39J, Chiajna, Jud. Ilfov, Romania.

Vă rugăm să rețineți că vom depune eforturi rezonabile din punct de vedere comercial pentru a determina și a rezolva cu promptitudine preocupările dumneavoastră.