Continuand sa utilizați acest site, sunteți de acord cu Termenii & Conditiile si cu utilizarea cookie-urilor.
Cafea Zavida Hazelnut Vanilla - 907g boabe
 • La reducere!
 • -29,00 lei
 • Nou
Cafea Zavida Irish Cream - 340g boabe
 • La reducere!
 • -12,00 lei
 • Nou
Cafea Zavida Caramel Royale - 340g boabe
 • La reducere!
 • -12,00 lei
 • Nou
Cafea Zavida Crème Brûlée - 340g boabe
 • La reducere!
 • -12,00 lei
 • Nou
Cafea Zavida French Vanilla - 340g boabe
 • La reducere!
 • -12,00 lei
 • Nou

Suntem TopBlend,

Romania Importator Oficial ZAVIDA!

Livram cafea premium ZAVIDA cu arome pe teritoriul UE!

Misiunea TopBlend România este de a crea o afacere transparenta si etica cu cafea premium ZAVIDA, care evidențiază și celebrează  producătorii și fermierii care își pun inima și sudoare în meșteșug până la barista sau clienții de acasă care vor avea produsul finit.

Scopul nostru initial este să ne asigurăm că ajutăm la educarea consumatorilor despre cafeaua aromată ZAVIDA, spunând povestea din spatele boabelor aromate și făcând tot posibilul pentru a atinge perfecțiunea în afacerea noastră cu cafea aromată ZAVIDA.

Planul TopBlend România este de a crește standardul și experiența pentru toți cei implicați în industrie, inovând calea de urmat pentru un nou tip de cafea cu arome infuzate.

Suntem pasionați de cafea și arome și facem eforturi extraordinare pentru a ne asigura că clienții noștri sunt 100% mulțumiți, întotdeauna.

Aceste practici pentru cafeaua aromată au fost dezvoltate nu numai pentru că erau delicioase, ci și pentru că mirodeniile precum cardamomul și ghimbirul, scortisoara au fost folosite de multă vreme pentru a combate reacțiile la alimentele cu aciditate ridicată și pentru a îmbunătăți digestia. Acest lucru este util pentru acele persoane care consideră că cafeaua este prea acidă.

Valorile noastre

- Calitate - boabele de cafea Zavida sunt 100% Arabica din ferme tropicale certificate din America Centrală Rainforest Alliance!

- Gust – Produsele Zavida sunt realizate din cafea de înaltă calitate, ingrediente proaspete, atent selectate și ambalate.

- Profesionalism – La Topblend puteți găsi unele dintre cele mai pricepute si empatice echipe.

- Promptitudine – Clienții (fiind prioritatea noastră) câștigă timp, ideal pentru a savura produsele noastre în 1-3 zile de la easybox. Stim cât de scurt este timpul.

- Diversitate – Pe site-ul nostru de cafea, puteți achiziționa pana la 15 produse pe bază de cafea ZAVIDA.

- Ambiție – Ne definim prin ambiție, pur și simplu pentru că vrem să fim cei mai buni.

- Sustenabilitate - Avem grijă de mediu. Cafeaua Zavida este certificată pentru carbon neutru prin Trees for the Future.

Despre Zavida Coffee Company Inc. Canada

„Născut în Canada și crescut pe plantațiile de cafea din Costa Rica, am învățat încă de la o vârstă fragedă despre talentul și pasiunea necesare cultivării celor mai bune boabe 100% Arabica. De peste 30 de ani, acea pasiune a devenit inima care bate care stimulează afacerea familiei mele, creând o altfel de cafea gourmet. Vă invit să vă bucurați de una dintre cele mai mari plăceri ale vieții.”   Charles - CEO al Zavida Coffee Company Inc.

Zavida Coffee Company Inc., e o afacere de cafea angro deținută și operată de o familie în afaceri de 33 de ani, oferă peste 200 de produse de cafea gourmet, precum și 26 de arome MiniSyrup, cu accent pe furnizarea de cea mai bună calitate la cel mai bun preț.

Cafelele Zavida sunt certificate Rainforest Alliance, asigurând creșterea continuă a practicilor agricole durabile.

Ele sunt, de asemenea, certificate de carbon neutru prin Trees for the Future, compensând toate emisiile de carbon produse anual prin plantarea unei cantități echivalente de copaci care captează carbon.

Soiul Organic este certificat USDA/Canadian Organic, asigurând că cafeaua este cultivată fără utilizarea pesticidelor sintetice neorganice, erbicidelor sau îngrășămintelor chimice în ferme speciale izolate.

La Zavida Coffee Canada, amestecăm cea mai bună cafea gourmet de peste 33 de ani. O companie certificată neutră din punct de vedere al carbonului, ne aprovizionăm peste jumătate din boabele pe care le folosim de la fermele de cafea certificate Rainforest Alliance și ne angajăm să promovăm modalități durabile de prăjire a amestecurilor de cafea delicioase și premium.

BEST VALUE ZAVIDA prin topblend.ro